April 2020

Esittelyssä

4 klassista WordPress-virhettä, joita sinun tulisi välttää

 

Jos nautit jo WordPressin mahtavuudesta ja monipuolisuudesta bloggaamiseen, tervetuloa klubiin! Koska tämä mahtava sisällönhallintajärjestelmä on melkein muuttanut tapaa, jolla verkkomarkkinointi ja mikropäiväkirjat koetaan ikuisesti. Mutta vaikka nämä teemat on uskomattoman helppo ja miellyttävä asentaa ja ylläpitää, on olemassa muutamia bloopereita, jotka näyttävät tekevän useammin kuin ei. Ja joillakin näistä virheistä voi olla tuhoisa vaikutus koko markkinointikampanjaasi. Mutta olemme eristäneet joitain yleisempiä ja sisällyttäneet erittäin ystävällisesti vinkkejä, joiden avulla voit välttää niitä tulevaisuudessa
Pelätty oletusteema
Kun aloitat WP: n käytön ensimmäisen kerran bloggaamiseen tai markkinointitarkoituksiin, on erittäin houkuttelevaa käyttää vain ensimmäistä sinulle esitettyä teemaa. Nämä tunnetaan oletusteemoina ja ovat sekä ilmaisia ​​että helposti saatavilla. Molemmille tosiseikoille on kuitenkin erittäin hyvä syy. Vaikka nämä ovat yleensä melko yksinkertaisia ​​ja suoria, jos sinulla on ideoita näiden ulkoasun muuttamisesta, saatat pian osua melko suureen tiiliseinään. Ja ilman vakavia koodaustaitoja, et todellakaan pysty säätämään niitä tehokkaasti. Joten ojaa nämä ja etsi teema, jota tuetaan ja jolla on tarpeeksi muokkausominaisuuksia, jotka omasi voi tehdä sen sijaan.
Teeman asettaminen blogialueelle
Kun asennat valitsemasi WordPress-teeman ensin valitsemallesi isäntäpalvelimelle, se on yleensä oletusarvoisesti sivustosi blogi-alue. Saatat hyvinkin tehdä tämän siirtääkseen sitä, kun olet tarpeeksi tyytyväinen suunnitteluun ja asetteluun. Mutta rehellisesti sanottuna tämä on melko aikaa vievää ja melko tarpeetonta. Aloita ajatella WordPressiä CMS-järjestelmänä eikä pelkästään bloggausalustana.
Ohitetaan laajennusvaihtoehdot
Jos olet ”hands on” -tyyppinen hahmo, voit nauttia koodaustaidostasi WordPress-teeman tyylin ja toiminnallisuuden muuttamiseksi. Tämä voi olla hauskaa, mutta pitkällä aikavälillä nämä hienot työkalut tekevät kaikesta sujuvamman kuin itse tekeminen. Nämä laajennukset ovat asiantuntijoiden suunnittelemia, ja niillä on yleensä joitain näkymättömiä etuja, joista et ehkä edes tiedä, joten säästä aikaa ja google ne ensin, ennen kuin olet liian mukana.
HTML-merkintä
Jos teema tarvitsee virkistävää ja nautit HTML: n käytöstä, mieti vähän ennen uuden projektin aloittamista. Koska liian suuri osa tästä muokkauksesta voi hidastaa sivustosi suorituskykyä ja saatat olla avaamassa itsesi ongelmiin myöhemmin. WordPress on dynaaminen alusta, ja jättämällä räätälöidyt räätälöintitoiminnot rajoitat sen staattiseen tilaan, eikä tämä ole kovin tehokasta, kun kävijät käyttävät sivustoasi.
Olemme vakuuttuneita, että kovapuusta korjaava Toronto-blogisi on pian maan paras, ja sitten jotkut!

read more
Esittelyssä

4 syytä miksi verkkosivustosi tarvitsee blogin

Okei, joten verkkosivustosi näyttää hyvältä ja hienoiselta, mutta ongelma on edelleen, kukaan ei tunnu välittävän tai hänellä olisi edes kunnollisuutta kääntyä aina silloin tällöin. Tämä on yleinen ongelma pienyritysten verkkosivustoilla, koska omistaja ei useinkaan tiedä paljoa tappajayleisön houkuttelemisesta. Tässä artikkelissa tarkastellaan joitain erittäin hyviä syitä, miksi blogin lisääminen verkkosivustollesi on hieno idea, joka tuo paljon arvoa markkinointitaulukkoon. Hieno uutinen on, että tämän mahtavan prosessin tekeminen ei ole kovin iso juttu, ja nyt tarkastelemme joitain ideoita, joiden pitäisi olla erittäin innostuneita hyvin lyhyessä ajassa!
Tuotemerkki
Ei ole väliä kuinka hoikka verkkosivustosi näyttää, päivän lopussa se on melko staattinen online-kokonaisuus. Lisäämällä blogi-osion hengität elämää vanhaan koiraan ja lisäämällä yleistä näkyvyyttä, olet jo alkanut parantamaan tuotekuvaa ja tiedotuspotentiaalia. Haastamalla viileää kopiota ja kiinnostavaa sisältöä kävijät alkavat arvostaa tuotemerkkisi taustaa ja he ovat pian kiinnostuneempia investoimaan itse.
Ole asiantuntija
Joten olet intohimoisesti tekemäsi kanssa ja haluat todella jakaa tämän kokemuksen uusien ja vanhojen asiakkaiden kanssa? No, blogi on erinomainen tapa levittää rakkautta ja ilmaisemalla itsesi tällä tavalla luottamussuhteet voidaan kasvattaa erittäin vaikuttaviksi muuntokursseiksi. Lisää auktoriteettia brändillesi kirjoittamalla tärkeimmistä asioista ja ole onnellinen tietäessäsi, että aina kun lisäät sisältöä blogiisi, aina nälkäiset hakukoneet ovat tyytyväisiä sivustoosi.
Kytkeä
Kiireydy artikkeleihisi ja aloita tavoittamaan ihmiset, jotka pitävät sinua liiketoiminnassa. Kutsumalla yleisösi mukaan hauskanpitoon, voit todella alkaa rakentaa nykyistä asemaansa. Käytä sosiaalisen jakamisen painikkeita ja ole yhteydessä miljardiin plus-käyttäjään, jotka eivät rakasta mitään parempaa kuin kirjautua profiiliinsa joka päivä. Jos jollakin asiakkaistasi on negatiivinen asia, josta he haluavat keskustella, tee tämä avoimen foorumin asetuksissa ja voit muuttaa tämän positiiviseksi lopputuloksena osoittamalla aitoa kiinnostustasi. Vuorovaikutuksessa kohdeyleisösi kanssa säännöllisesti tästä toiminnasta voi tulla vain hyviä asioita.
Raha merkitsee
Tämä on luultavasti suurin syy lisätä blogi osio yrityksesi verkkosivustolle, koska syntyvä SEO-liikenne merkitsee aina enemmän tuloksia päivän lopussa. Käytätpä blogia ja verkkosivustoa tai yhdistät nämä kaksi, tosiasiat ovat hyvin yksinkertaisia ​​ymmärtää – tuottamalla osuvampaa liikennettä. aiot myydä enemmän tuotemerkkiäsi!
Okei, jos nämä 4 syytä eivät vakuuttaa sinua lisäämään blogia san diegon pianonsiirtäjien yrityssivustollesi, toivotamme sinulle onnea!

 

read more