October 2020

Esittelyssä

4 syytä miksi blogi voi auttaa yrityksesi verkkosivustoa

Vaikka joissakin piireissä on yleisesti tiedossa, on silti melko selvää, että suurin osa pienten yritysten omistajista ei ole vieläkään herännyt siitä, että heidän verkkosivustonsa voisivat todella hyötyä blogin esittämisestä. Huolimatta ajatuksesta, että blogi on vain mikropäiväkirja, näitä digitaalisia markkinointivälineitä pidetään nykyään pakollisina ominaisuuksina. Tässä tarkastelemme joitain pakottavia syitä, miksi yrityksesi verkkosivusto ei tarvitse pelkästään blogia, vaan haluaa positiivisesti, että joku tulee mukaan SEO-herkkuihin, jotka ovat aina mielessämme.
Houkuttele välitöntä liikennettä
Jos ajattelet yritysblogiasi kaupana tai talona, ​​kysy itseltäsi, kuinka monta kertaa se päivitetään uusilla tuotteilla? Koska sivuston pysähtyessä Google ei todellakaan arvosta tätä tosiasiaa ja rankaisee sivusi sijoitusta vastaavasti. Blogi on elävä olento, ja sitä voidaan päivittää päivittäin tai jopa tunneittain, jos tunnet tarvetta. Joka kerta, kun blogiisi päivitetään, Google istuu ja ottaa huomioon. Uusi sisältösi houkuttelee myös uusia kävijöitä, ja voit linkittää tuore kopio muihin blogeihin ja luoda vakavia käänteisiä linkkejä.
Yhteisön arvot
Jos rakastat ajatusta omasta pienestä tai ei niin pienestä verkkosivuston vierailijoiden yhteisöstä, blogi on paras tapa saavuttaa tämä tavoite. Tylsällä yritysverkkosivustolla ei ole paljon lisäarvoa heidän elämäänsä, mutta blogi voi olla niin monia asioita niin monelle ihmiselle. Keskustele yrityksestäsi, tarjoa ratkaisuja ongelmiin ja aseta itsesi yleensä luotettavaksi. Tämä on avain tuloksiin ja blogi on ainoa tie eteenpäin.
Ole asiantuntija
Artikkeleidesi avulla voit tarjota tietoa ja asiaankuuluvia tietoja, joiden kanssa staattinen verkkosivusto ei yksinkertaisesti voi edes alkaa kilpailla. Käynnistä e-kirja ja tarjoa ilmaisia ​​neuvoja, joita yleisösi todella tarvitsee, tämä on puhdasta kultaa ja johtaa aina enemmän tuloksiin. Osoita avainsanasi aloitussivua kohti ja varmista, että kävijät löytävät etsimänsä.
Tuotemerkki
Uskottavuuden suhteen voit rakentaa tämän houkuttelevilla viesteillä ja houkuttelemalla kävijöitäsi arvokkailla neuvoilla. Muista aina, että blogisi ei ole vain sinusta tai tuotteestasi tai palvelustasi, vaan suhteiden luomisesta potentiaalisiin asiakkaisiisi. Tämä vie jonkin aikaa, mutta voi johtaa erittäin arvokkaisiin tuloksiin. Lopulta Spina bifida -hoidon Toronto-tuotemerkkisi nousee tasolle, joka tuo tiettyä menestystä seuraajillesi ja saatat jopa olla yllättynyt siitä, kuinka tehokas tämä markkinointikampanja on osoittautunut.
Bloggaaminen ei ole digitaalisen markkinoinnin kaikki ja loppu, mutta voimme taata, että jos noudatat näitä vinkkejä kirjaimen mukaan ja jatkat laadukkaan sisällön luomista, pystyt aina houkuttelemaan asiaankuuluvaa liikennettä yrityksesi verkkosivustolle.

read more
Esittelyssä

4 upeaa blogityyliä, jotka toimivat sinulle!

Jos sinulla on tällä hetkellä blogi tai ehkä ajattelet oman perustamista melko pian, tästä artikkelista voi olla hyötyä sinulle. Koska menestyvän blogin ylläpitämisen ja ylläpitämisen ydin on kyse sisällöstä ja blogityylistä. Sinulla ei todellakaan voi olla yhtä ilman toista ja hyvä tasapaino on ratkaisevan tärkeää, jotta lukijasi palaavat joka viikko tai jopa aikaisemmin. Täällä puhumme 4 blogityyliä, joita tarvitset, jotta saat kaiken irti online-läsnäolostasi, ja jos noudatat näitä ja lisäät laadukkaan kopion laadusta, sinun pitäisi pystyä erottamaan miljoonat samanlaiset blogit jotka tekevät parhaillaan kierroksia kyberavaruudessa.
Yleinen kirjaustyyli
Tämä tyyli on täydellinen tutustuttaaksesi lukijasi joihinkin tuotteisiin tai palveluihin, jotka ovat näkyvillä. He välttävät yksityiskohtia ja keskittyvät yleiseen makuun, mitä yrität saavuttaa tulevaisuudessa. Perustyö, jonka annat kirjoittamalla yleisen viestin, on enemmän kertomuksesta ja vähemmän näyttelystä, mutta kun ne on rakennettu oikein, ne voivat olla sekä tehokkaita että tehokkaita. Yritä miettiä laajempaa kuvaa ja vältä menemästä liian syvälle, koska ilman vankkoja tosiasioita ja yksityiskohtia he saattavat törmätä epämääräisiin ja hieman epäammattimaisiin.
Erityinen kirjaustyyli
Tämä lähetystyyli on yleensä paras niille aiheille, jotka tarvitsevat syvällistä syventämistä aiheeseen ja välttävät laajoja kuvaavia termejä. How-to-post on täydellinen esimerkki siitä, miten tiettyä postitustyyliä tulisi käyttää. Tiettyjen lähetysten kauneus on tapa, jolla voit myös soveltaa tätä lähestymistapaa käytännössä mihin tahansa aiheeseen, jos haluat. Lukijat eivät voi saada tarpeeksi tosiasioita ja tietoja, joten toimita ne ja katso kuinka paljon rakkautta saat takaisin vastineeksi. e-kirjat ovat erinomainen esimerkki siitä, miten tietty postitus toimii, ja niin kauan kuin voit lisätä oman henkilökohtaisen kosketuksesi, sinun pitäisi tehdä todella paljon lukijoille todella onnellisia.
Filosofinen lähetystyyli
Nämä ovat mahtavia noihin aikoihin, kun yksinkertaisesti tunnet tarvetta sitouttaa lukijasi ja kannustaa keskusteluun. Aloita ladata ajatuksiasi ja tunteitasi blogiisi ja katso, mitä yleisösi voi tuoda pöydälle. Jotkut parhaista säikeistä alkavat filosofisella viestillä ja ne voivat jatkua päiviä ja jopa pidempään. Jos blogisi onnistuu herättämään ajatuksia ja keskustelua, sinun on tehtävä jotain oikein!
Toimintatapojen tyyli
Kun puhumme toimintapostista, kyseessä on enemmän tarkoitus kuin yleinen tyyli. Toimintaprosessi kannustaa lukijaasi tekemään jotain juuri sulatetun sisällön seurauksena. Jos mainostat siivouspalvelua manhattanilla, ja sinun on saatava yleisö mukaan, mieti tapoja saada heidät kiinnostamaan ongelman ja uskottavan ratkaisun avulla.

Pelkästään nämä 4 tyyliä ovat enemmän kuin riittävät antamaan vakavaa uskottavuutta blogitekniikallesi!

read more
Esittelyssä

4 yleistä WordPress-virhettä, joita sinun tulisi välttää

Kuule se WordPressille, koska tätä mahtavaa sisällönhallintajärjestelmää käyttää nyt reilut sata miljoonaa onnellista sielua. Lukuisilla teemoilla on jokaiselle jotakin, ja jos et löydä omaa, et todennäköisesti ole etsinyt tarpeeksi kovaa! Mutta jos olet hieman huolissasi WordPressin käytöstä ensimmäistä kertaa, vilkaise tätä lyhyttä artikkelia, koska olemme nostaneet kannen yleisimmille huijaajille, joita WordPressin aloittelijat yleensä tekevät. Jos pystyt välttämään nämä virheet ja niin kauan kuin teema on valittu oikein, sinun pitäisi pian odottaa mahtavaa blogitulevaisuutta!
SEO-laajennus puuttuu
Koko WordPress-mallin käyttäminen blogisi käynnistämiseen on suuret SEO-vaihtoehdot, jotka ovat käytettävissä ilman todellista vaivaa itseltäsi. Koska nämä voivat lisätä vakavaa arvoa markkinointistrategiaasi ja suurin osa niistä sattuu olemaan täysin vapaasti käynnistettävissä. Katso tykkäykset SEO by Yoastista, jos tarvitset nimeä ja kun olet asentanut nämä huonot pojat, blogisi näkyy paljon paremmin niille hakukoneille, joita rakastamme niin paljon.
Vähemmän tunnettujen laajennusten ja teemojen käyttäminen
Suurin osa laajennuksista on ilmaisia, eikä tynnyrin pohjaa tarvitse kaavita vain saadaksesi alennuksen näinä päivinä. Jos käyttämäsi teema on tuntemattomalta kehittäjältä, on todennäköistä, että kattavat laajennukset voivat olla huonommin testattuja. Ilmainen teema saattaa tuntua vastaukselta unelmiesi, mutta ne ovat yleensä melko rajallisia ja näyttävät yhtä halvoilta kuin ne maksavat. Ensiluokkaisen WordPress-teeman valinta ei välttämättä ole halvin vaihtoehto, mutta saat erittäin hyvin suunnitellun vaihtoehdon, ja tuki on myös alkuun laatikko. Ajattele tapaa, jolla asiakkaasi kokevat brändisi, ja ymmärrät, että kulmien leikkaaminen ei ole tapa edetä.
Varmuuskopiot ovat tärkeitä
Useimmissa WordPress-teemoissa on automaattinen varmuuskopiointijärjestelmä. Mutta sinun on määritettävä tämä käynnistämään kaikki tärkeät varmuuskopiot. On myös lukemattomia hienoja laajennuksia, jotka tarjoavat samanlaista palvelua. Saatat tuntea, että verkkosivustosi on suojattu hakkereilta, mutta jos joku onnistuu luiskahtamaan palomuurisi ohitse ja pyyhkimään kaikki hyvät työt, mietit pian, miksi et vaivautunut tukemaan kirottua asiaa säännöllisesti perusta.
Ohitetaan perussivut
Sinun on aina peitettävä WordPress-sivustosi perusteet ja sivuuttamatta jättäminen, kuten yhteydenottolomakkeet ja vastaavat, on vain puhdasta tyhmyyttä. Tietoja sivusta on myös elintärkeää, ja aloitussivullasi on parempia toimintakehotuksia ja tapa ottaa sinuun yhteyttä. Jos mainostat Cleaners in Chicago -tyyliä, muista sisällyttää matkapuhelinnumerosi, koska tämä on yksi hieno tapa kasvattaa muunnosprosenttia hienosti.

Vältä näitä 4 ongelmaa ja olemme varmoja, että WordPress-pohjainen sivustosi on pian todellinen voittaja!

read more