close

tammikuu 2021

Ostokset

Kultakorujen ostaminen ensimmäistä kertaa?

Me kaikki rakastamme kultaa. Ne ovat kauniita ja ovat yksi jalometalleista maailmassa. Se edustaa monia asioita sivilisaatiossamme – myös ylellisyyttä, puhtautta ja vaurautta. Ne ovat myös helposti likvidoituvia, mikä tekee niistä suosituimman metallityypin korujen valmistuksessa. Siksi on niin yleistä nähdä kullatut renkaat ja rannekorut. Mutta mitä sinun tulisi varoa ostaessasi kultakoruja? Tässä on joitain vinkkejä, jotta voit tehdä viisaan ostoksen.

Varmista, että ostat sertifioidulta kultasepältä

Tärkein asia, joka sinun on otettava huomioon ennen kuin aloitat korujen selaamisen, on se, että ostamasi kultaseppä on sertifioitu. Lue heidän varmenteensa huolellisesti ja varmista, että ei ole piilotettuja ehtoja. Älä heiluta vain heidän sanojaan ja pudota halpojen markkinointitrikkien puoleen.

Etsi henkilöllisyyttä

Kaikissa koruissa olisi oltava jossain merkki tai leima, joka osoittaa heidän karaatin ikänsä. Kultaa varten etsi BIS: n tunnusomaista kullan puhtautta. Tämä sertifikaatti päättää korun arvon, joten tarkista aina ja varmista, että se on siellä. Tämä estää sinua ostamasta väärennöksiä, joilla on vain vähän arvoa.

Tarkista veloitusmaksut

Kullan korun lisäksi kultakorun hinta koostuu myös maksuista taitoon ja työhön, joka kuluu sen valmistamiseen. Suurimman osan ajasta se on itse asiassa verrannollinen kullan hintaan. Mitä parempaa taitoa sen tekemiseen tarvitaan, sitä korkeampi hinta on. Joten varmista, että tiedät, millainen ulkonäkö viittaa loistavaan ammattitaitoon, äläkä maksa enemmän koruista, joita ei ole tehty hyvin.

read more
Terveys

Akupunktiokoulutus vaihtoehtoisessa lääketieteessä

Akupunktio tuli länsimaailmaan varhaisten kiinalaisten kanssa, jotka muuttivat Yhdysvaltoihin. Paras osa tätä hoitoa on sen rajoitetut sivuvaikutukset. Alun perin ruumiin puhkeaminen lukuisilla neuloilla tuntui tabu monilta länsimaalaisilta. Mutta hyvin pian he ymmärsivät sen takana olevan tieteen ja akupunktiosta tuli länsimaiden tunnetuin vaihtoehtoisen lääketieteen muoto.

Ihmiset, joilla on hyvät taitot akupunktioterapiassa, ansaitsevat helposti ihmisarvoisen elannon perustamalla oman klinikan. He hoitavat useita lieviä tai kroonisia sairauksia väsymyksestä selkäkipuihin. He pystyvät rauhoittamaan sietämätöntä kipua, kuten reumaattinen niveltulehdus. Potilaan on kuitenkin suoritettava jatkuva hoitoprosessi.

Akupunktiokoulutusta tarjotaan nyt tutkintokurssina monissa suurissa laitoksissa, joissa opetetaan allopaattista lääketiedettä. Lääketieteelliset harjoittelijat ottavat tämän tutkintotodistuksen parantaakseen tietämystään fyysisestä ruumiista ja siinä olevista haavoittuvista kohdista. Akupunktion peruskoulutus on yhdistelmä

• Fysiologia

• Etiologia

• Patologia

Opiskelijat saavat täydellisen ymmärryksen ihmiskehosta, kun he suorittavat tämän kurssin. He tietävät, miten vapauttaa nyrjähdyksiä ja lihaskipuja sekä kuinka varmistaa vauvan hyvyys kohdussa. Opiskelijoilla, joilla on ylimääräinen akupunktiotutkinto ja lääketieteellinen tutkinto, pidetään yleisesti paljon parempia tietoja ihmiskehosta kuin heidän ikäisensä.

Vastaavasti lääketieteen, kuten fysioterapian, kursseja opiskelevat opiskelijat löytävät akupunktiotodistukset sopivan osan jatko-opinnoistaan. Se parantaa heidän mahdollisuuksiaan saada työtä erilaisissa vaihtoehtoisen lääketieteen ja perinteisen lääketieteen keskuksissa. Lisäksi tämän kurssin opiskelijat houkuttelevat erilaisia ​​muita vaihtoehtoisen lääketieteen muotoja, mikä saa heidät jatkamaan laajaa tutkimusta erilaisista sairauksista, jotka ovat jääneet hoitamatta allopaattisessa lääketieteessä. Kurssi opetetaan myös moduulina vaihtoehtoisen kiinalaisen lääketieteen tutkinnoissa ja tutkintotodistuksissa.

read more