Esittelyssä

4 klassista WordPress-virhettä, joita sinun tulisi välttää

 

Jos nautit jo WordPressin mahtavuudesta ja monipuolisuudesta bloggaamiseen, tervetuloa klubiin! Koska tämä mahtava sisällönhallintajärjestelmä on melkein muuttanut tapaa, jolla verkkomarkkinointi ja mikropäiväkirjat koetaan ikuisesti. Mutta vaikka nämä teemat on uskomattoman helppo ja miellyttävä asentaa ja ylläpitää, on olemassa muutamia bloopereita, jotka näyttävät tekevän useammin kuin ei. Ja joillakin näistä virheistä voi olla tuhoisa vaikutus koko markkinointikampanjaasi. Mutta olemme eristäneet joitain yleisempiä ja sisällyttäneet erittäin ystävällisesti vinkkejä, joiden avulla voit välttää niitä tulevaisuudessa
Pelätty oletusteema
Kun aloitat WP: n käytön ensimmäisen kerran bloggaamiseen tai markkinointitarkoituksiin, on erittäin houkuttelevaa käyttää vain ensimmäistä sinulle esitettyä teemaa. Nämä tunnetaan oletusteemoina ja ovat sekä ilmaisia ​​että helposti saatavilla. Molemmille tosiseikoille on kuitenkin erittäin hyvä syy. Vaikka nämä ovat yleensä melko yksinkertaisia ​​ja suoria, jos sinulla on ideoita näiden ulkoasun muuttamisesta, saatat pian osua melko suureen tiiliseinään. Ja ilman vakavia koodaustaitoja, et todellakaan pysty säätämään niitä tehokkaasti. Joten ojaa nämä ja etsi teema, jota tuetaan ja jolla on tarpeeksi muokkausominaisuuksia, jotka omasi voi tehdä sen sijaan.
Teeman asettaminen blogialueelle
Kun asennat valitsemasi WordPress-teeman ensin valitsemallesi isäntäpalvelimelle, se on yleensä oletusarvoisesti sivustosi blogi-alue. Saatat hyvinkin tehdä tämän siirtääkseen sitä, kun olet tarpeeksi tyytyväinen suunnitteluun ja asetteluun. Mutta rehellisesti sanottuna tämä on melko aikaa vievää ja melko tarpeetonta. Aloita ajatella WordPressiä CMS-järjestelmänä eikä pelkästään bloggausalustana.
Ohitetaan laajennusvaihtoehdot
Jos olet ”hands on” -tyyppinen hahmo, voit nauttia koodaustaidostasi WordPress-teeman tyylin ja toiminnallisuuden muuttamiseksi. Tämä voi olla hauskaa, mutta pitkällä aikavälillä nämä hienot työkalut tekevät kaikesta sujuvamman kuin itse tekeminen. Nämä laajennukset ovat asiantuntijoiden suunnittelemia, ja niillä on yleensä joitain näkymättömiä etuja, joista et ehkä edes tiedä, joten säästä aikaa ja google ne ensin, ennen kuin olet liian mukana.
HTML-merkintä
Jos teema tarvitsee virkistävää ja nautit HTML: n käytöstä, mieti vähän ennen uuden projektin aloittamista. Koska liian suuri osa tästä muokkauksesta voi hidastaa sivustosi suorituskykyä ja saatat olla avaamassa itsesi ongelmiin myöhemmin. WordPress on dynaaminen alusta, ja jättämällä räätälöidyt räätälöintitoiminnot rajoitat sen staattiseen tilaan, eikä tämä ole kovin tehokasta, kun kävijät käyttävät sivustoasi.
Olemme vakuuttuneita, että kovapuusta korjaava Toronto-blogisi on pian maan paras, ja sitten jotkut!

admin

The author admin