Esittelyssä

4 syytä miksi blogi voi auttaa yrityksesi verkkosivustoa

Vaikka joissakin piireissä on yleisesti tiedossa, on silti melko selvää, että suurin osa pienten yritysten omistajista ei ole vieläkään herännyt siitä, että heidän verkkosivustonsa voisivat todella hyötyä blogin esittämisestä. Huolimatta ajatuksesta, että blogi on vain mikropäiväkirja, näitä digitaalisia markkinointivälineitä pidetään nykyään pakollisina ominaisuuksina. Tässä tarkastelemme joitain pakottavia syitä, miksi yrityksesi verkkosivusto ei tarvitse pelkästään blogia, vaan haluaa positiivisesti, että joku tulee mukaan SEO-herkkuihin, jotka ovat aina mielessämme.
Houkuttele välitöntä liikennettä
Jos ajattelet yritysblogiasi kaupana tai talona, ​​kysy itseltäsi, kuinka monta kertaa se päivitetään uusilla tuotteilla? Koska sivuston pysähtyessä Google ei todellakaan arvosta tätä tosiasiaa ja rankaisee sivusi sijoitusta vastaavasti. Blogi on elävä olento, ja sitä voidaan päivittää päivittäin tai jopa tunneittain, jos tunnet tarvetta. Joka kerta, kun blogiisi päivitetään, Google istuu ja ottaa huomioon. Uusi sisältösi houkuttelee myös uusia kävijöitä, ja voit linkittää tuore kopio muihin blogeihin ja luoda vakavia käänteisiä linkkejä.
Yhteisön arvot
Jos rakastat ajatusta omasta pienestä tai ei niin pienestä verkkosivuston vierailijoiden yhteisöstä, blogi on paras tapa saavuttaa tämä tavoite. Tylsällä yritysverkkosivustolla ei ole paljon lisäarvoa heidän elämäänsä, mutta blogi voi olla niin monia asioita niin monelle ihmiselle. Keskustele yrityksestäsi, tarjoa ratkaisuja ongelmiin ja aseta itsesi yleensä luotettavaksi. Tämä on avain tuloksiin ja blogi on ainoa tie eteenpäin.
Ole asiantuntija
Artikkeleidesi avulla voit tarjota tietoa ja asiaankuuluvia tietoja, joiden kanssa staattinen verkkosivusto ei yksinkertaisesti voi edes alkaa kilpailla. Käynnistä e-kirja ja tarjoa ilmaisia ​​neuvoja, joita yleisösi todella tarvitsee, tämä on puhdasta kultaa ja johtaa aina enemmän tuloksiin. Osoita avainsanasi aloitussivua kohti ja varmista, että kävijät löytävät etsimänsä.
Tuotemerkki
Uskottavuuden suhteen voit rakentaa tämän houkuttelevilla viesteillä ja houkuttelemalla kävijöitäsi arvokkailla neuvoilla. Muista aina, että blogisi ei ole vain sinusta tai tuotteestasi tai palvelustasi, vaan suhteiden luomisesta potentiaalisiin asiakkaisiisi. Tämä vie jonkin aikaa, mutta voi johtaa erittäin arvokkaisiin tuloksiin. Lopulta Spina bifida -hoidon Toronto-tuotemerkkisi nousee tasolle, joka tuo tiettyä menestystä seuraajillesi ja saatat jopa olla yllättynyt siitä, kuinka tehokas tämä markkinointikampanja on osoittautunut.
Bloggaaminen ei ole digitaalisen markkinoinnin kaikki ja loppu, mutta voimme taata, että jos noudatat näitä vinkkejä kirjaimen mukaan ja jatkat laadukkaan sisällön luomista, pystyt aina houkuttelemaan asiaankuuluvaa liikennettä yrityksesi verkkosivustolle.

admin

The author admin