close
Esittelyssä

4 syytä miksi verkkosivustosi tarvitsee blogin

Okei, joten verkkosivustosi näyttää hyvältä ja hienoiselta, mutta ongelma on edelleen, kukaan ei tunnu välittävän tai hänellä olisi edes kunnollisuutta kääntyä aina silloin tällöin. Tämä on yleinen ongelma pienyritysten verkkosivustoilla, koska omistaja ei useinkaan tiedä paljoa tappajayleisön houkuttelemisesta. Tässä artikkelissa tarkastellaan joitain erittäin hyviä syitä, miksi blogin lisääminen verkkosivustollesi on hieno idea, joka tuo paljon arvoa markkinointitaulukkoon. Hieno uutinen on, että tämän mahtavan prosessin tekeminen ei ole kovin iso juttu, ja nyt tarkastelemme joitain ideoita, joiden pitäisi olla erittäin innostuneita hyvin lyhyessä ajassa!
Tuotemerkki
Ei ole väliä kuinka hoikka verkkosivustosi näyttää, päivän lopussa se on melko staattinen online-kokonaisuus. Lisäämällä blogi-osion hengität elämää vanhaan koiraan ja lisäämällä yleistä näkyvyyttä, olet jo alkanut parantamaan tuotekuvaa ja tiedotuspotentiaalia. Haastamalla viileää kopiota ja kiinnostavaa sisältöä kävijät alkavat arvostaa tuotemerkkisi taustaa ja he ovat pian kiinnostuneempia investoimaan itse.
Ole asiantuntija
Joten olet intohimoisesti tekemäsi kanssa ja haluat todella jakaa tämän kokemuksen uusien ja vanhojen asiakkaiden kanssa? No, blogi on erinomainen tapa levittää rakkautta ja ilmaisemalla itsesi tällä tavalla luottamussuhteet voidaan kasvattaa erittäin vaikuttaviksi muuntokursseiksi. Lisää auktoriteettia brändillesi kirjoittamalla tärkeimmistä asioista ja ole onnellinen tietäessäsi, että aina kun lisäät sisältöä blogiisi, aina nälkäiset hakukoneet ovat tyytyväisiä sivustoosi.
Kytkeä
Kiireydy artikkeleihisi ja aloita tavoittamaan ihmiset, jotka pitävät sinua liiketoiminnassa. Kutsumalla yleisösi mukaan hauskanpitoon, voit todella alkaa rakentaa nykyistä asemaansa. Käytä sosiaalisen jakamisen painikkeita ja ole yhteydessä miljardiin plus-käyttäjään, jotka eivät rakasta mitään parempaa kuin kirjautua profiiliinsa joka päivä. Jos jollakin asiakkaistasi on negatiivinen asia, josta he haluavat keskustella, tee tämä avoimen foorumin asetuksissa ja voit muuttaa tämän positiiviseksi lopputuloksena osoittamalla aitoa kiinnostustasi. Vuorovaikutuksessa kohdeyleisösi kanssa säännöllisesti tästä toiminnasta voi tulla vain hyviä asioita.
Raha merkitsee
Tämä on luultavasti suurin syy lisätä blogi osio yrityksesi verkkosivustolle, koska syntyvä SEO-liikenne merkitsee aina enemmän tuloksia päivän lopussa. Käytätpä blogia ja verkkosivustoa tai yhdistät nämä kaksi, tosiasiat ovat hyvin yksinkertaisia ​​ymmärtää – tuottamalla osuvampaa liikennettä. aiot myydä enemmän tuotemerkkiäsi!
Okei, jos nämä 4 syytä eivät vakuuttaa sinua lisäämään blogia san diegon pianonsiirtäjien yrityssivustollesi, toivotamme sinulle onnea!

 

Victoria Sarah

The author Victoria Sarah