close
Esittelyssä

4 upeaa blogityyliä, jotka toimivat sinulle!

Jos sinulla on tällä hetkellä blogi tai ehkä ajattelet oman perustamista melko pian, tästä artikkelista voi olla hyötyä sinulle. Koska menestyvän blogin ylläpitämisen ja ylläpitämisen ydin on kyse sisällöstä ja blogityylistä. Sinulla ei todellakaan voi olla yhtä ilman toista ja hyvä tasapaino on ratkaisevan tärkeää, jotta lukijasi palaavat joka viikko tai jopa aikaisemmin. Täällä puhumme 4 blogityyliä, joita tarvitset, jotta saat kaiken irti online-läsnäolostasi, ja jos noudatat näitä ja lisäät laadukkaan kopion laadusta, sinun pitäisi pystyä erottamaan miljoonat samanlaiset blogit jotka tekevät parhaillaan kierroksia kyberavaruudessa.
Yleinen kirjaustyyli
Tämä tyyli on täydellinen tutustuttaaksesi lukijasi joihinkin tuotteisiin tai palveluihin, jotka ovat näkyvillä. He välttävät yksityiskohtia ja keskittyvät yleiseen makuun, mitä yrität saavuttaa tulevaisuudessa. Perustyö, jonka annat kirjoittamalla yleisen viestin, on enemmän kertomuksesta ja vähemmän näyttelystä, mutta kun ne on rakennettu oikein, ne voivat olla sekä tehokkaita että tehokkaita. Yritä miettiä laajempaa kuvaa ja vältä menemästä liian syvälle, koska ilman vankkoja tosiasioita ja yksityiskohtia he saattavat törmätä epämääräisiin ja hieman epäammattimaisiin.
Erityinen kirjaustyyli
Tämä lähetystyyli on yleensä paras niille aiheille, jotka tarvitsevat syvällistä syventämistä aiheeseen ja välttävät laajoja kuvaavia termejä. How-to-post on täydellinen esimerkki siitä, miten tiettyä postitustyyliä tulisi käyttää. Tiettyjen lähetysten kauneus on tapa, jolla voit myös soveltaa tätä lähestymistapaa käytännössä mihin tahansa aiheeseen, jos haluat. Lukijat eivät voi saada tarpeeksi tosiasioita ja tietoja, joten toimita ne ja katso kuinka paljon rakkautta saat takaisin vastineeksi. e-kirjat ovat erinomainen esimerkki siitä, miten tietty postitus toimii, ja niin kauan kuin voit lisätä oman henkilökohtaisen kosketuksesi, sinun pitäisi tehdä todella paljon lukijoille todella onnellisia.
Filosofinen lähetystyyli
Nämä ovat mahtavia noihin aikoihin, kun yksinkertaisesti tunnet tarvetta sitouttaa lukijasi ja kannustaa keskusteluun. Aloita ladata ajatuksiasi ja tunteitasi blogiisi ja katso, mitä yleisösi voi tuoda pöydälle. Jotkut parhaista säikeistä alkavat filosofisella viestillä ja ne voivat jatkua päiviä ja jopa pidempään. Jos blogisi onnistuu herättämään ajatuksia ja keskustelua, sinun on tehtävä jotain oikein!
Toimintatapojen tyyli
Kun puhumme toimintapostista, kyseessä on enemmän tarkoitus kuin yleinen tyyli. Toimintaprosessi kannustaa lukijaasi tekemään jotain juuri sulatetun sisällön seurauksena. Jos mainostat siivouspalvelua manhattanilla, ja sinun on saatava yleisö mukaan, mieti tapoja saada heidät kiinnostamaan ongelman ja uskottavan ratkaisun avulla.

Pelkästään nämä 4 tyyliä ovat enemmän kuin riittävät antamaan vakavaa uskottavuutta blogitekniikallesi!

Victoria Sarah

The author Victoria Sarah