Esittelyssä

4 yleistä WordPress-virhettä, joita sinun tulisi välttää

Kuule se WordPressille, koska tätä mahtavaa sisällönhallintajärjestelmää käyttää nyt reilut sata miljoonaa onnellista sielua. Lukuisilla teemoilla on jokaiselle jotakin, ja jos et löydä omaa, et todennäköisesti ole etsinyt tarpeeksi kovaa! Mutta jos olet hieman huolissasi WordPressin käytöstä ensimmäistä kertaa, vilkaise tätä lyhyttä artikkelia, koska olemme nostaneet kannen yleisimmille huijaajille, joita WordPressin aloittelijat yleensä tekevät. Jos pystyt välttämään nämä virheet ja niin kauan kuin teema on valittu oikein, sinun pitäisi pian odottaa mahtavaa blogitulevaisuutta!
SEO-laajennus puuttuu
Koko WordPress-mallin käyttäminen blogisi käynnistämiseen on suuret SEO-vaihtoehdot, jotka ovat käytettävissä ilman todellista vaivaa itseltäsi. Koska nämä voivat lisätä vakavaa arvoa markkinointistrategiaasi ja suurin osa niistä sattuu olemaan täysin vapaasti käynnistettävissä. Katso tykkäykset SEO by Yoastista, jos tarvitset nimeä ja kun olet asentanut nämä huonot pojat, blogisi näkyy paljon paremmin niille hakukoneille, joita rakastamme niin paljon.
Vähemmän tunnettujen laajennusten ja teemojen käyttäminen
Suurin osa laajennuksista on ilmaisia, eikä tynnyrin pohjaa tarvitse kaavita vain saadaksesi alennuksen näinä päivinä. Jos käyttämäsi teema on tuntemattomalta kehittäjältä, on todennäköistä, että kattavat laajennukset voivat olla huonommin testattuja. Ilmainen teema saattaa tuntua vastaukselta unelmiesi, mutta ne ovat yleensä melko rajallisia ja näyttävät yhtä halvoilta kuin ne maksavat. Ensiluokkaisen WordPress-teeman valinta ei välttämättä ole halvin vaihtoehto, mutta saat erittäin hyvin suunnitellun vaihtoehdon, ja tuki on myös alkuun laatikko. Ajattele tapaa, jolla asiakkaasi kokevat brändisi, ja ymmärrät, että kulmien leikkaaminen ei ole tapa edetä.
Varmuuskopiot ovat tärkeitä
Useimmissa WordPress-teemoissa on automaattinen varmuuskopiointijärjestelmä. Mutta sinun on määritettävä tämä käynnistämään kaikki tärkeät varmuuskopiot. On myös lukemattomia hienoja laajennuksia, jotka tarjoavat samanlaista palvelua. Saatat tuntea, että verkkosivustosi on suojattu hakkereilta, mutta jos joku onnistuu luiskahtamaan palomuurisi ohitse ja pyyhkimään kaikki hyvät työt, mietit pian, miksi et vaivautunut tukemaan kirottua asiaa säännöllisesti perusta.
Ohitetaan perussivut
Sinun on aina peitettävä WordPress-sivustosi perusteet ja sivuuttamatta jättäminen, kuten yhteydenottolomakkeet ja vastaavat, on vain puhdasta tyhmyyttä. Tietoja sivusta on myös elintärkeää, ja aloitussivullasi on parempia toimintakehotuksia ja tapa ottaa sinuun yhteyttä. Jos mainostat Cleaners in Chicago -tyyliä, muista sisällyttää matkapuhelinnumerosi, koska tämä on yksi hieno tapa kasvattaa muunnosprosenttia hienosti.

Vältä näitä 4 ongelmaa ja olemme varmoja, että WordPress-pohjainen sivustosi on pian todellinen voittaja!

admin

The author admin