close
Ostokset

Kultakorujen ostaminen ensimmäistä kertaa?

Me kaikki rakastamme kultaa. Ne ovat kauniita ja ovat yksi jalometalleista maailmassa. Se edustaa monia asioita sivilisaatiossamme – myös ylellisyyttä, puhtautta ja vaurautta. Ne ovat myös helposti likvidoituvia, mikä tekee niistä suosituimman metallityypin korujen valmistuksessa. Siksi on niin yleistä nähdä kullatut renkaat ja rannekorut. Mutta mitä sinun tulisi varoa ostaessasi kultakoruja? Tässä on joitain vinkkejä, jotta voit tehdä viisaan ostoksen.

Varmista, että ostat sertifioidulta kultasepältä

Tärkein asia, joka sinun on otettava huomioon ennen kuin aloitat korujen selaamisen, on se, että ostamasi kultaseppä on sertifioitu. Lue heidän varmenteensa huolellisesti ja varmista, että ei ole piilotettuja ehtoja. Älä heiluta vain heidän sanojaan ja pudota halpojen markkinointitrikkien puoleen.

Etsi henkilöllisyyttä

Kaikissa koruissa olisi oltava jossain merkki tai leima, joka osoittaa heidän karaatin ikänsä. Kultaa varten etsi BIS: n tunnusomaista kullan puhtautta. Tämä sertifikaatti päättää korun arvon, joten tarkista aina ja varmista, että se on siellä. Tämä estää sinua ostamasta väärennöksiä, joilla on vain vähän arvoa.

Tarkista veloitusmaksut

Kullan korun lisäksi kultakorun hinta koostuu myös maksuista taitoon ja työhön, joka kuluu sen valmistamiseen. Suurimman osan ajasta se on itse asiassa verrannollinen kullan hintaan. Mitä parempaa taitoa sen tekemiseen tarvitaan, sitä korkeampi hinta on. Joten varmista, että tiedät, millainen ulkonäkö viittaa loistavaan ammattitaitoon, äläkä maksa enemmän koruista, joita ei ole tehty hyvin.

Victoria Sarah

The author Victoria Sarah